Ferie i Skandinavien – guide til sommerferie i Norge

Planlægger du at tage på ferie i Norge, men kan du ikke helt finde ud af, om det er en god ide? Så kig med her, hvor du får en masse inspiration til de mange oplevelser, der venter dig i Norge – der vil helt sikkert være noget for din smag!

Naturferie

Den norske natur er ikke kun den, du kan se, når du står på ski i de norske fjelde i vintersæsonen, for når sneen er smeltet og skisportssæsonen er ovre, vil du med garanti lade dig dupere af den storslåede natur. Det er derfor oplagt at holde ferie i Norges smukke natur, hvor du også sagtens kan være så heldig med vejret, at du kan nyde en solrig udsigt. Du kan tage på hytteferie i fjeldene eller campingferie ved en sø og dermed komme helt tæt på naturen og opleve rigtig norsk hygge. Der er garanti for eventyr, frihed og frisk luft med dem, du holder af – og oplevelserne vil både være store og små.

Aktiv ferie

Hvis du har lyst til at prøve en masse forskellige udendørsaktiviteter, vil du også have mulighed for at nyde den norske natur, for her har du mulighed for at få en masse sjove og spændende oplevelser. Særligt i de store skisportsområder, Trysil og Hemsedal, vil du kunne boltre dig i naturens forlystelsespark. Du kan blandt andet udforske den norske natur på mountainbikes, hvor du med stolelift kan tage til toppen af fjeldet og derefter nyde cykelturen ned ad de smukke grønne og blå ruter gennem skoven med udsigt til et kæmpe naturområde. Er du til mere vilde og våde aktiviteter, kan du tage på river rafting- eller rapellingture, som findes på flere niveauer, så alle kan være med. I Norge har du også mulighed for at fiske, sejle i kano, spille golf eller ride på heste. Mulighederne er mange, så det er bare med at gribe dem!

Storbyferie

I den norske hovedstad, Oslo, finder du også mange gode oplevelser. Oslo er unik i den forstand, at du her har mulighed for at opleve roligt naturliv og pulserende storbyliv på samme tid. Byen er placeret mellem den smukke fjord, Oslofjorden, og det skovgrønne område, Oslomarkas, og i centrum finder du alt, hvad der hører en storby til; museer, restauranter, shoppingmuligheder og meget mere. Om du er mest til det ene eller det andet, vil du have mulighed for at opleve det hele, for i Oslo er det meste inden for din rækkevidde, og kan du ikke nå det til fods, kan du altid leje en cykel eller benytte dig af offentlig transport. Oslo er en historisk og hyggelig storby, der emmer af hjemlig stemning, så du vil med garanti føle dig godt tilpas. Byen er derudover ideel at besøge i sommermånederne, da du her vil opleve mere liv og varme end i de kolde vintermåneder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*