Tag på aktiv sommerferie til Norge

norway

Norge er på mange måder et land der er skabt til aktiv ferie. Hvad end det gælder sommer eller vinter, er der i Norge rig mulighed for at nyde den natur, landet har at byde på. Bliver du helt høj af at køre på mountainbike ned ad stejle bakker og rafte ned af vandflad i en gummibåd, så er et smut til Norge lige det du har brug for. Mange drager hvert år til landet på sommerferie, som udover mountainbike og riverrafting blandt andet også byder på kano, ridning og vandring. Lyder alt dette som noget for dig? Så følg med her, hvor du vil blive guidet igennem ting du bør opleve, mens du og din familie befinder jer i det pragtfulde land.

På tur med padlen

Med en kanotur i de norske fjorde, får I mulighed for at komme helt tæt på steder, der ikke kan opleves på andre måder. Planlæg jeres tur alt efter hvor I ønsker at padle hen og kom helt tæt på naturen og det dyreliv, landet har at byde på. Mærk hvor afstressende naturen kan være, når du sammen med familien padler en tur i de smukke fjorde.

Eventyr på en mountainbike

Hvis man er vild med at mountainbike i Danmark, er Norge et sandt paradis. Med et godt stykke mellem byerne strækker store natur- og skovområder sig langt. Her kan du prøve kræfter med udfordrende, lange og stejle bakker, der med et imponerende landskab bringer dig på en adrenalinfyldt tur ned af de norske fjelde. Oplev følelsen af at være fri når du kaster cyklen rundt i den smukke norske natur, men husk cykelhjelmen, for i et mountainbiketerræn som Norges er der garanti for fart og spænding.

Til de eventyrlystne vandhunde

Riverrafting er en af de aktiviteter i Norge, der får hjertet til at pumpe i dobbelttempo. Det er til dem der elsker adrenalin og fart. Her kommer du i en gummibåd helt tæt på smuksprøjt og nedadgående vandfald, hvor du med sikkerhed ikke vender hjem med tørt tøj på. Alle steder er sikkerheden er i top, og der er garanteret grundige og klare instrukser inden turen går nedad. En ting der kan garanteres er, at når først du har prøvet rafting en gang, er du ellevild efter at tage en tur mere.

De norske fjelde fra en hesteryg

Norge har de seneste år vundet mange hesteglade turisters hjerter, hvilket nok mest er på grund af naturen man kan opleve undervejs. Kom på en guidet tur hvor I kan opleve idylliske skove, smukke søer, og frodige dale. Medbring en madpakke som I kan nyde, mens hestene græsser. Til dem der ikke kan få nok af livet på hesteryg, kan man skræddersy en tur, der både kan inkludere overnatning i hytter eller på hotel.

På med vandreskoene

Til forskel for det flade landskab vi er vant til herhjemme, er Norge kendt for deres høje fjelde. Dette giver en oplagt mulighed for at snøre vandreskoene og opleve en udsigt, man sent vil glemme. Efter mange skridt og sved på panden, vil I på toppen blive belønnet med smuk natur så langt øjet rækker. Dette kan med fordel gøres en sen eftermiddag, så man fra højderne kan se solen gå ned.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*