Den ultimative survival-rejse i Europa

Survival-rejse i Europa

Overlevelsesrejser er blevet uhyre attraktive inden for den seneste tid. Der er kommet en bølge i det danske samfund, hvor naturen og det simple liv har fået en bemærkelsesværdig ny betydning for mange danskere. Overlevelsesrejser giver nemlig mulighed for at koble af og være sig selv på en meget anderledes måde end andre ferieformer. En uge eller længere tid væk fra dit digitale liv med et telt og en rygsæk på nakken giver plads til fordybelse og afslapning.

Det er derfor bare om at komme afsted – væk fra en stresset og ensformig hverdag – tag på den ultimative survival-rejse i Europa. I dette indlæg får du nogle gode råd til, hvor rejsen kan gå hen, hvad du bør være opmærksom på og meget, meget mere.

Sådan planlægger du rejsen

I en stresset hverdag kan en overlevelsestur rundt i Europa give fornyet energi og overskud. Når du vender hjem fra rejsen, vil du igen have mod på at gå hverdagens opgaver og aftaler i møde.

Selvom en stor del af planlægningen afhænger af, hvem du er, og hvad du ønsker, er der nogle aspekter, du er nødt til at have styr på, inden du tager afsted. Først og fremmest skal du have købt det rette udstyr. En kuffert passer til charterferier og lignende, men passer bestemt ikke til den ultimative survival-rejse. Derfor er en rygsæk med god og solid komfort en nødvendighed, hvis du ønsker at tage afsted på en autentisk overlevelsestur. Her finder du et stort udvalg af rygsække og øvrigt udstyr til rejsen.

Hernæst skal du have styr på, hvem du vil rejse med. Rejsen bliver nemlig kun bedre, hvis du deler oplevelsen med en eller flere. Desuden er det billigere at rejse flere sammen, da I således kan dele omkostninger til transport og udstyr. Vær dog opmærksom på, at du kommer godt overens med dine rejsebuddies. I kommer til at tilbringe mange timer sammen over flere sammenhængende dage.

Disse destinationer er ideelle til rejsen

Nogle holder af at have alt planlagt fra start, hvorimod andre foretrækker at se, hvad der sker undervejs. Uanset hvilken af ovenstående typer, du tilhører, kan det være en god ide at have et pejlemærke for, hvor turen skal gå hen.

Europa byder på et væld af spændende lande, hvorfor det kan være svært at afgøre, hvilke destinationer der er ideelle for jeres survival-rejse. Valg af destinationer afhænger i høj grad af budgettet for rejsen.

Der er stor prisforskel mellem de forskellige lande og byer.

Lande som Tyskland, Polen, Tjekkiet og Ungarn egner sig eksempelvis særligt godt til et stramt budget, da det er forholdsvist billigt at bo og leve i disse lande. Lande i Skandinavien såvel som Frankrig, Italien og Schweiz er derimod forholdsvis dyre at rejse til og opholde sig i. En budgetvenlig survival-rejse i Europa kunne derfor starte i Danmark mod Hamborg, Prag og Budapest med eventuelle stop undervejs i mindre byer og flotte naturområder.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*